Naujienos

Rinkis Klaipėdą! Klaipėdos miesto aukštosios ir profesinės mokyklos drauge su Klaipėdos miesto savivaldybe jau trečius metus iš eilės susiburs bendram renginiui „Studijų regata“, kurio metu kvies Vakarų Lietuvos moksleivius mokytis, studijuoti, siekti karjeros ir kurti savo gyvenimą Klaipėdoje. Renginio globėjas – Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas.

Šių metų renginio vedėjas, charizmatiškasis Remigijus Žiogas, ieškos atsakymų į klausimą: „Top 10. Ką reikia keisti, jei nori judėti į priekį?“ Atsakymų pateiks Rimvydas Širvinskas-Makalius! Jaunas verslininkas, kelionių organizatorius, su būsimais studentais dalinsis patirtimi ir papasakos savo sėkmės istoriją.

Apie pasirinkimą gyventi Klaipėdoje kalbės ir kiti jauni žmonės: Simas Simanauskas, Klaipėdos ekonominės plėtros agentūros direktorius, Lukas Geležauskas, kaunietis, baigęs Oxfordo universitetą ir atsikraustęs gyventi į Klaipėdą, šiuo metu dirbantis AB „Klaipėdos nafta“.

Kyla klausimų? Ateik kovo 2 d. į „Studijų regatą“, kuri vyks LCC tarptautiniame universitete, Michaelsono centre (Kretingos g. 36, Klaipėda).

Nuo 10 iki 15 val. skirtingose erdvėse bus pristatomos studijų uostamiestyje galimybės. Tiesiogiai bendraudamas su aukštųjų ir profesinių mokyklų atstovais galėsi gauti visą aktualią informaciją apie studijas ir priėmimą.
Renginys nemokamas.

10.00 – 15.00 val. Klaipėdos aukštųjų ir profesinių mokyklų paroda

PROGRAMA:
10.00 – 10.20 val. Studijų regatos 2018 atidarymas
10.20 – 11.00 val. Simas Simanauskas ir Lukas Geležauskas (KEPA), “Po studijų Didžiojoje Britanijoje – gyventi ir kurti Klaipėdoje”
11.00 – 11.50 val. Rimvydas Širvinskas – Makalius, „Kaip pasirinkti savo kelią”
12.00 – 12.50 val. Aktorius Giedrius Savickas, “Mano sėkmės istorija”
13.00 – 13.50 val. Kavinės „Ateik ateik” steigėjai ir idėjų generatoriai Rimvydas Uselis ir Guoda Steigvilaitė, Max Coffee kavinių tinklo įkūrėja Renata Statkevičienė, “Kaip kurti verslą Klaipėdoje”
14.00 – 14.20 val. CodeAcademy, “Renkuosi karjerą prie jūros”
14.20 – 14.45 val. Žiogas, “Top 10. Ką reikia keisti, jei nori judėti į priekį”
14.45 – 15.00 val. Studijų regatos uždarymas

10.00 – 15.00 val. Jaunimo darbo centras, “Karjeros konsultavimas, profesinis orientavimas”

Renginio vedėjas – ŽIOGAS

Renginio kava – Max Coffee

Renginio rėmėjai:
Klaipėdos miesto savivaldybė
Swedbank Lietuvoje
Code Academy

„Studijų regata“ – jauno žmogaus sėkminga gyvenimo uostamiestyje pradžia. Rinkis Klaipėdą! Lauksime tavęs!