Naujienos

Birželio mėnesį Klaipėdos Ernesto Galvanausko profesinio mokymo centro Sveikatos priežiūros paslaugų ir reabilitacijos skyriuje vykdomos buvo šios veiklos:

  • Birželio 1 d. Sveikatos priežiūros paslaugų ir reabilitacijos skyriaus Masažuotojo mokymo programos mokiniai antrą dieną dalyvavo Klaipėdos baseine renginyje „24 val. plaukimo maratonas“, kuriame teikė pagalbą plaukikams – masažo paslaugas.
  • Birželio 1 d. Sveikatos priežiūros paslaugų ir reabilitacijos skyriuje šiandien vyko konkursas Tarptautinei vaikų gynimo dienai paminėti „Piešiame taiką“, kurį organizavo mokytojo padėjėja, profesijos mokytoja A.Astrauskienė ir vyr. socialinė pedagogė A.Paltarokaitė kartu su profesijos mokytojomis A.Ragauskiene, G.Vidmantiene ir J.Mitrikiene. Renginyje labai aktyviai pateiktas užduotis atliko Virėjų ir Floristo padėjėjo mokymo programos mokiniai.
  • Birželio 20 d. paskelbti antrą kartą Lietuvoje vykusio nacionalinio konkurso „Metų pameistrys 2023“ nugalėtojai ir prizininkai. VšĮ Klaipėdos greitosios medicininės pagalbos stoties, skubios med. pagalbos slaugos specialistė – meistrė Lina Končienė konkurse užėmė II vietą, nominacijoje „Metų meistras 2023“ ir buvo apdovanota diplomu. Klaipėdos Ernesto Galvanausko profesinio mokymo centro, Sveikatos priežiūros paslaugų ir reabilitacijos skyriaus, Paramediko modulinės profesinio mokymo programos mokinys – pameistrys Ričardas Maliukas buvo apdovanotas ir gavo padėką už dalyvavimą konkurse ir pasiekimus populiarinant pameistrystės mokymosi formą. Klaipėdos Ernesto Galvanausko profesinio mokymo centras ir Klaipėdos greitosios medicininės pagalbos stotis gavo apdovanojimus ir padėkas už dalyvavimą konkurse, bendradarbiavimą mokant mokinius pameistrystės mokymosi forma. Padėkota ir VšĮ Klaipėdos greitosios medicininės pagalbos stoties l. e. vyriausiojo gydytojo pareigas Nijolei Dambrauskienei noriai prisidėjusiai ruošiant sveikatos priežiūros specialistus pameistrystės mokymosi forma.
  • Birželio 21 d. Sveikatos priežiūros paslaugų ir reabilitacijos skyriaus mokiniai savanorystės pagrindais, siekiant skatinti jų gyvenimo įgūdžių stiprinimą, vyko į Klaipėdos Marijos Taikos Karalienės parapijos Caritą, senelių globos namus.
  • Birželio 27 d. Sveikatos priežiūros paslaugų ir reabilitacijos skyriuje vyko Virėjo ir Floristo modulinės profesinio mokymo programos absolventų diplomų įteikimo šventė. Renginį vedė mokytojo padėjėja Asta Astrauskienė ir profesijos mokytoja Aina Trapienė. Muzikiniais kūriniais šventę paįvairino Klaipėdos Eduardo Balsio meno gimnazijos styginių instrumentų skyriaus 11 klasės mokinys Eridanas Radzšauskas ir 1 kurso Floristo padėjėjo mokymo programos mokinė Anhela Cvetkova.